Cea mai tare petrecere de Halloween cu costume

Anul trecut, am luat parte la cea mai tare petrecere de Halloween de până acum. A fost organizată de o tipă din orașul meu care este înnebunită după această sărbătoare și care a fost de curând în New York. Trebuie să recunosc că eu nu eram deloc adepta petrecerilor cu costume de Halloween. Mi se părea că nu e o sărbătoare românească și, drept urmare, nu trebuie luată în calcul. Însă m-am înșelat, căci la această petrecere m-am distrat pe cinste.

Am fost suprinsă să văd că toată lumea s-a străduit să vină îmbrăcată în costume de Halloween. Multe dintre ele erau improvizații făcute de niște oameni talentați, altele erau cumpărate. Eu am ales o vrăjitoare. M-a ajutat cu make-up prietena mea, care este atât de pasionată de tot ceea ce înseamnă Halloween încât a urmat un curs de make-up special. Am avut față machiată în verde. Și tenul meu părea îmbătrânit și ridat. Pe cap am purtat o pălărie pe care am luat-o de la un magazin online cu costume de Halloween. Anul ăsta, intenționez să aleg ceva mai original și mai spectaculos. Mai ales că am văzut că am de unde alege. Eu credeam că la noi, în România se găsesc doar costume pentru copii. Chiar mă bucur că nu am avut dreptate.

Mi-au plăcut foarte mult costumele de Halloween ale unui cuplu venit la petrecere și care a ales costume asortate. Nu sunt adepta hainelor de cuplu, dar lor chiar le stătea bine îmbrăcați în rege și regină. Mi-au spus că le-a luat ceva să se pregătească pentru acest eveniment, dar că adoră sărbătoarea Halloweenului și că nu li s-s părut deloc dificil să facă asta. Au acordat atenție detaliilor, iar acest lucru a făcut diferența.Nu este de mirare că au primit și un cadou din partea organizatoarei pentru că s-au străduit atât de mult să-și pregătească respectivele costume de Halloween.

Cadoul a constat într-un vas de ceramică în formă de dovleac, plin cu bomboane, jeleuri și caramele. Trebuie să vă mărturisesc că în seara aia, am mâncat o mulțime de dulciuri. Atât de multe, încât în zilele următoare am avut nevoie de o cură de detoxifiere cu salate și fructe. Dar măcar m-am distrat. Am dansat până în zori și ne-am uitat la un film horror. Nu sunt adepta filmelor de groază, dar când suntem mai mulți la o petrecere, nu-mi place să stric cheful celorlalți. A fost înfricoșător, dar am realizat că e doar un film și mi-am revenit.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *