Idei pentru costume de Halloween

Anul trecut, am fost la o petrecere de Halloween organizată de o prietenă de-a mea care iubește această sărbătoare americană. A fost o petrecere pe cinste, doar că eu m-am simțit un pic aiurea pentru că nu prea am avut idei pentru costume de Halloween și am ales ceva destul de simplu și banal. Am avut doar o pălărie pusă pe cap și trebuia să fiu o vrăjitoare. Am ales ca outfit și o rochie neagră, simplă, însă nu aveam nimic spectaculos. Sinceră să fiu nu mă așteptam ca această sărbătoare să prinde atât de bine și la noi în România, și nu mă așteptam ca toți să vină cu atât de multe idei pentru costume de Halloween.

Am văzut fete care chiar păreau că s-au străduit mult pentru a arăta bine la petrecere. Au fost o mulțime de vrăjitoare, însă ele aveau dovleci sculpați în mâini, în loc de poșete, plini cu bomboane și jeleuri sau cu o lumânare aprinsă înăuntru. Totodată make-upul lor a fost destul de reușit. Era de groază! Eu nu am acordat atenție acestor detalii și mă gândeam că toată lumea va alege ceva mic, simbolic. Însă unele persoane chiar au investit în costumele lor.

Cel mai mult mi-a plăcut cum arăta o tipă îmbrăcată precum Audrey Hepburn. Este una dintre actrițele mele preferate și tocmai de aceea costumul mi-a atras imediat atenția. Am mers să stau de vorbă cu ea pentru a afla de unde a făcut rost de toate elementele. Semăna izbitor de mult cu actrița. Parcă avea și gesturile delicate, și mersul specific și tot. Mi-a spus că în fiecare an are o mulțime de idei pentru costume de Halloween, încât este nevoită să întocmească o listă și apoi să aleagă outfitul petru petrecere.

Am zis: „Wow! O listă cu idei pentru costume de Halloween– de asta am și eu nevoie!”, iar ea mi-a zâmbit amabil și a scos din clutch-ul ei negru cu paiete respectiva listă care m-a făcut să-mi sclipească ochii de încântarea. O priveam ca pe un document prețios de care îmi era greu să mă despart fără să-l cercetez cu atenție. Așa că Audrey Hapburn, văzându-mi încântarea și probabil zâmbetul tălâmb pe care îl aveam pe față m-a lăsat să păstrez lista. Pe spatele foii era trecut și numele unui magazin online cu costume pe care l-am accesat de îndată ce am ajuns acasă.

Mi-a plăcut mult ce am găsit acolo, mai ales că toate costumele erau la prețuri accesibile. Așa că la anul voi fi și eu cu adevărat gata de petrecere.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *